Verder zonder ZonderMeer


Aan iedereen die ik als professional organizer de afgelopen zeven jaar heb ontmoet.

Om rust en ruimte te hebben om vooral de tuin en natuur in te trekken heb ik na lang nadenken besloten om vroegtijdig met pensioen te gaan. Eind 2022 ben ik daarom gestopt met ZonderMeer – hulp bij ordenen. 

Verder zonder ZonderMeer


Ik mocht in je huis komen, je volgde soms de lessen van de Bewaarschool. We ruimden samen op, we hadden de meest uiteenlopende gesprekken. Er was volop koffie en thee, je zorgde goed voor mij. We hebben stappen en stapjes gezet om je doelen te bereiken, we namen afscheid.  Dank je wel voor je vertrouwen, de samenwerking en voor alles wat ik van je geleerd heb. We komen elkaar vast nog eens tegen, waarschijnlijk ergens buiten.

%d bloggers liken dit: